top of page

do 05 nov

|

BROEI

De Ont-moeting: Hoe kunnen we omgaan met Corona?

Wij die net gewoon zijn om in vrijheid groot gebracht te worden, moeten door Corona aan die vrijheid inboeten. Hoe houd je je rug recht in deze Corona tijd? Hoe gaan we om met deze andere wereld, met de eenzaamheid die het teweegbrengt en hoe houden we wat voor ons dierbaar is intact?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De Ont-moeting: Hoe kunnen we omgaan met Corona?
De Ont-moeting: Hoe kunnen we omgaan met Corona?

Tijd en locatie

05 nov 2020, 19:30 – 21:30

BROEI, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Corona. Het neemt veel en het blijft nemen. Waarom praten we zo weinig over wat het teweegbrengt? Waarom zoeken we niet samen hoe we met het leven in deze andere vorm kunnen omgaan? Hoe houden we onze rug recht in een tijd waar plots verwacht wordt van ons dat alles zomaar anders moet?

Onze maatschappij kan veel opleggen, eisen en verwachten. De wereld waarin we leven bepaalt voor een groot deel hoe onze vrijheid er uit ziet. Wij die net gewoon zijn om in veel vrijheid groot gebracht te worden. We moeten ongezien inboeten op onze reizen, ons feestenthousiasme, onze leuke cafébabbels, onze hobby’s, onze vrienden, onze familie… Hoe willen we omgaan met dit tijdelijke nieuwe verhaal? En hoe houden we wat we belangrijk vinden in het leven toch intact?

Broeinest organiseert deze workshop voor jongvolwassenen onder dertig jaar, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in Broei en gaan met elkaar het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reiken we handvatten aan waar we verdere stappen mee kunnen zetten.

COVID-19: We volgen de corona maatregelen van Broei. Ontsmet je handen bij binnenkomst en draag een mondmasker. Wij voorzien 1,5m afstand tussen deelnemers en limiteren deelname tot 4 personen

Tickets

 • Ticket 16-26

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 26+

  € 20,00
  +€ 0,50 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket Uitpas kansentarief

  € 4,00
  +€ 0,10 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page