top of page

wo 07 okt

|

BROEI

De Ont-moeting: Hoe kan je familie een plek geven?

De invloed van je achtergrond valt niet te onderschatten. Hoe bepalend is waar we vandaan komen voor ons? Hoe kunnen we onze achtergrond gebruiken ter versterking? En hoe kunnen we er van loskomen?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De Ont-moeting: Hoe kan je familie een plek geven?
De Ont-moeting: Hoe kan je familie een plek geven?

Tijd en locatie

07 okt 2020, 16:00 – 18:00

BROEI, Geraard de Duivelstraat 1, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

De invloed van je achtergrond valt niet te onderschatten. Wanneer we opgroeien nemen we de waarden van onze opvoeding, de lessen van onze familie en de overtuigingen van onze naasten mee. Hoe bepalend is waar we vandaan komen voor ons? Hoe kunnen we onze achtergrond gebruiken ter versterking? En hoe kunnen we er van loskomen?

Elke generatie doet de dingen ook weer net wat anders. Wij zijn de uitstellers, we gaan steeds langer studeren en steeds later settlen. Hoe ga je om met de zorgen van je ouders? En wat zijn de gevolgen van het breken met deze tradities? Hoe omgaan met de verhoogde vrijheid nu we steeds minder verbonden zijn met onze achtergrond, familie en naasten?

Broeinest organiseert deze workshop voor jongvolwassenen onder dertig jaar, gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. We ontmoeten elkaar in Broei en gaan met elkaar het gesprek aan. Aan de hand van tekst, beeld en praktische oefeningen reiken we handvatten aan waar we verdere stappen mee kunnen zetten.

COVID-19: We volgen de corona maatregelen van Broei. Ontsmet je handen bij binnenkomst en draag een mondmasker. Wij voorzien 1,5m afstand tussen deelnemers en limiteren deelname tot 8 personen

Tickets

 • Ticket 16-26

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket 26+

  € 20,00
  +€ 0,50 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket Uitpas kansentarief

  € 4,00
  +€ 0,10 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page